RSS

Tuesday, December 8, 2009

Lagi tentang bio aura!!Kenapa anda perlu tukar water filter yg sedia ada kepada Bio-aura?Bio Aura dpt meningkatkan kadar metabolisma. melancarkan peredaran darah dalam badan dan meningkatkan sistem imunisasi didalam badan kita.Kalau kita pakai Premium Beautiful,minum air bio aura,confirm kita susah nk gemuk!Ini disebabkan oleh,dua product hebat ini dpt meningkatkan kadar metabolisma kita.

Saya sarankan kepada kakak yg tgh mengandung tu,bertukar la kepada bio aura.Sebab air bio aura ni bagus untuk baby dalam kandungan,boleh membantu imunisasi dalam badan baby tu.Memang setgh drpa mereka diluar sana menganggap masak air tu dh selamat.Tetapi,anda tahu tak,air yg dh dimasak tu,AIR MATI,mineral dah takde.Tak elok untuk baby,anak-anak dan keluarga kita. Setengah orang mengganggap kalau beli air mineral tu,terjamin kebersihan nye.Tetapi anda silap.air mineral tu la pembawa penyakit juga.Kita tak tahu sudah berapalama air mineral yg anda minum tu tersimpan didalam stor kan.Kita tak tahu berapa lama air mineral tu tersimpan dlm lori tuk di bawa ke kedai2 betol x?

Berita baik untuk semua!!Air bio aura juga mempunyai Kadar mesra-alkali bersamaan dengan apa yang diperlukan oleh tubuh badan kita. Ia menjamin kesihatan tubuh badan, melicinkan kulit dan menyegarkan makanan anda seperti sayur dan sebagainya.Kalau sayur kt rumah dah layu, anda semua boleh rendam ngn air bioaura ni,nnt sayur kembali segar!!!

P/s Ada testimoni drpd customer lain,kalau masak nasi dengan air bio aura ,nasi tak cepat basi…buat susu anak tahan sampai petang, gatal2 kulit kepala boleh hilang, anak kene eczema boleh sembuh, orang dapat kencing manis boleh cepat sembuh
gamaba diatas ialah pesakit kulit psirosis,selama11 tahun beliau menderita dgn penyakit tu.Dalam masa 4 bulan beliau sudah sembuh

Cerita selanjutnya :http://hai-ojohor.blogspot.com/2008/06/testimoni-pesakit-psirosis-kronik.html
Dah bnyk testimoni ni,anda bilalagi nk mencuba ye????

email kepada sy tuk keterangan lanjut!!!!myfamilybiz4u@yahoo.com


No comments:

Post a Comment